#1 #2

Sóc psicòloga, et puc ajudar.

Atenció psicològica

Et puc ajudar amb psicoteràpia a expressar la teva dificultat, comprendre-la i conduir-te cap a un objectiu valorat consensuadament.

MÉS INFORMACIÓ

Treball grupal

La xerrada informativa i el grup o taller de psicoteràpia son el millor laboratori d’aprenentatge de la gestió emocional.

MÉS INFORMACIÓ

On em trobareu?

Em trobaràs a Igualada de forma habitual. Puntualment em pots trobar a Piera, Tàrrega o Barcelona. I a través d’internet i telèfon.

MÉS INFORMACIÓ

Atenció psicològica

QUE PODEM TREBALLAR?

TERÀPIA FAMILIAR I DE PARELLA

La família és un sistema on els seus membres fonen recursos i necessitats. Qualsevol canvi afecta a tot el sistema.

CRISIS I CREIXEMENT

Quan l’ansietat ens molesta molt, hi ha un creixement personal possible que ens crida. Cada crisi és una bona oportunitat per créixer i reeditar-no.

INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

Contacte emocional, presa de decisions, cicle de l’experiència, l’autoestima, assertivitat, autocontrol, empoderament, empatia i ressolució de conflictes.

ACOMPANYAMENT EN EL DOL

Per tal d’evitar bloquejos en el procés natural del dol, sobretot quan la pèrdua té components traumàtics o veiem indicis de bloqueig o negació.

TERÀPIA PSICOSOMÀTICA

Cada malaltia psicosomàtica, una al•lèrgia, un vertigen, una migranya… és un trencaclosques particular, un mosaic que s’ha de completar.

DIAGNÒSTICS I INFORMES

Una bateria de tests, projectius o clàssics, ens ajuda a posar-li nom i descripció al conjunt de símptomes que es mostren.

Grups

QUE PODEM TREBALLAR?

XERRADES I TALLERS PEDAGÒGICS

No aconsegueixo recordar quan vaig fer la meva primera xerrada. Sempre m’ha agradat fer reculls de temàtiques per poder exposar-les i que ajudin a que millorem.

CURSOS I FORMACIONS

Donar classes a adults ha estat una feina que he compaginat amb la psicoteràpia des de l’ inici. He estat docent de cursos ocupacionals per adults i de formacions.

TALLERS GRUPALS

Estan a mig camí entre el grup de formació i el taller vivencial. L’experiència pròpia és molt important en ells, però convé assimilar una formació en el tema.

GRUPS VIVENCIALS

Són grups de trobada delimitada, intensius d’un o dos dies o de trobada en 6 o 8 sessions de dues o tres hores. Són grups d’entre 6 i 12 participants.

 

On estic?

ENS PODEM TROBAR A...

IGUALADA

C/ Comarca, 72, 5è 2ª – 08700 – Consulta personal

Tel. 687 847 651

PIERA

C/ Sant Cristòfol, 17  – 08784 – Herboristeria l’Espigol

Tel. 687 847 651

TÀRREGA

C/ D’agoders nº20 1º 1ª- 25300 – Xacramare

Tel. 687 847 651

BARCELONA

P/ Dr. Letamendi nº3-4 4º 2 – 08007 – Centre de teràpies Praxis

Tel. 687 847 651

Qui sóc?

PILAR ARBÓS

Tinc poc més de 40 anys i en porto 17 de professió ininterrompuda en el camp psicoterapèutic. Em vaig llicenciar en psicologia l’ any 1993.

M’apassiona la psicologia i el comportament humà tant plàstic, adaptable, compartit i fiable, com sorprenent, creatiu, idiosincràtic i no predible.

Inicialment em vaig preparar en psicoteràpia fenomenològica: gestàltica, bioenergètica, centrada en el client i en el seu creixement personal.

Des de 1996, la perspectiva sistèmica y familiar em va captivar i encara la practico. A partir de l’ any 2003 estic especialitzada en Intel·ligència emocional i en psicoteràpia del dol i de la pèrdua.

Des del 2008 vinc estudiant els efectes de la somatització corporal en la major part de malalties cròniques, des de la perspectiva del reequilibri familiar, de parella o intrapersonal.

Actualment, compto amb l’ acreditació de l’especialitat de psicoteràpia per la EFTA/COP.(European Federation of Psycologists Associations)

En aquesta pàgina web hi trobareu la meva oferta en Psicología i psicoteràpia, a nivell individual o grupal, a diferents poblacions catalanes: Igualada, Piera i Tàrrega. Dins del marc de la teràpia sistèmica, familiar i de parella, o el de la intel·ligència emocional, podem treballar tot tipus de crisis vitals, acompanyar processos de creixement personal o de dol i fer front a processsos diagnòstics complexos com els psicosomàtics.

Hi trobareu una bona oferta per ajuntaments, associacions de dones o veïns i tot tipus d’ entitats, en xerrades, conferències  i tallers oberts al públic.

A nivell empresarial, també trobareu formacions de reciclatge i orientació cap a objectius pels vostres treballadors, voluntaris  o directius, com els que són dirigits a auxiliars de geriatria.

Qui vulgui, pot anar seguint les activitats proposades periòdicament com l’escola de pares i mares o el grup de dol o els grups vivencials, en trobades d’ una sessió única o més sessions regulars.

Al blog podreu conèixer millor el meu tarannà llegint els articles o escoltant els programes de radio que hi ha penjats.

Parlem?

PER CONCERTAR UNA VISITA POTS CONTACTAR PER

TELÈFON: 687 84 76 51

MAIL: pilararb@copc.cat

SKYPE: pilararbosaixala@gmail.com

Descomptes i bonificacions

Descomptes importants en psicoterapia individual, de parella, familiar o de grup en totes les targetes del grup AVANTSALUD.
Descomptes del 20% en psicoterapia individual, de parella, familiar i de grup per als afiliats/des de CCOO i familiars de primer grau.

Últimes notícies

Enamorar-nos