Teràpia psicosomàtica

Teràpia familiar i de parella  Crisis i creixement  Intel·ligència emocional  Acompanyament en el dol  Teràpia psicosomàtica  Diagnòstics i informes

 

terapia_psicosomaticaUn dels mestres grans que m’ he trobat, ha estat el Ramon Pagès. Ell en sap un tou del cos i dels seus engranatges i és un filòsof i inventor perspicaç.

En cada visita que li he fet he rebut un treball corporal i moltes perles de coneixement de la íntima relació entre cos i vida emocional i mental. D’ ell he après massatges, pressions i gimnàstiques, gests i actituds que són formes d’ alliberar el cos de la seva “conserva emocional”, sovint tant dolorosa i torturant.

Cada malaltia psicosomàtica, una al•lèrgia, un vertigen, una migranya, un dolor muscular o visceral,… és un trencaclosques particular, un mosaic que s’ ha de completar, començant per les primeres peces i amb les eines adequades, ingredients necessaris d’ una bona recepta curativa: treball corporal, molta comprensió, consciència, alguns autopermisos i un millor diàleg intern i interhemisfèric.

D’ entre les diferents tècniques psicosomàtiques en destaca l’ eliminació definitiva d’ al·lèrgies i altres símptomes  a través de la psicoteràpia, el tapping,  les tècniques de la teràpia de percusió i els coneixements d’ arqromerteràpia.

 

 

Parlem?

PER CONCERTAR UNA VISITA POTS CONTACTAR PER
TELÈFON: 687 84 76 51
MAIL: pilararb@copc.cat
SKYPE: pilararbosaixala@gmail.com 

Descomptes i bonificacions

Descomptes importants en psicoterapia individual, de parella, familiar o de grup en totes les targetes del grup AVANTSALUD.
Descomptes del 20% en psicoterapia individual, de parella, familiar i de grup per als afiliats/des de CCOO i familiars de primer grau.