Crisis i creixement

Teràpia familiar i de parella  Crisis i creixement  Intel·ligència emocional  Acompanyament en el dol  Teràpia psicosomàtica  Diagnòstics i informes
crisi-creixementQuan l’ansietat ens molesta molt, hi ha un creixement personal possible que ens crida. Cada crisi és una bona oportunitat per créixer i reeditar-no.

Les crisis d’angoixa són alertes corporals impossibles de no sentir.

Els atacs de pànic són molt aparatosos i ens indiquen que hem superat l’índex de por que podem tolerar.

Les fòbies, com l’agorafòbia o la fòbia social, suposen situacions de molt patiment i ens demanen d’ encarar-nos amb la nostra inseguretat. Són un bon inici d’ un camí d’ autoconeixeiment i autoacceptació.

La depressió és un estat d’estancament de la nostra energia més genuïna. Involucionem enlloc d’ evolucionar i sortir-ne suposa canviar l’autoconcepte, enfrontar-se amb els pensaments més irracionals i engrandir la consciència de nosaltres mateixos.

Les crisis d’ identitat també poden presentar-se en qualsevol moment de la vida, no només a l’ adolescència, i poden ser parcials o globals. Podem necessitar aclarir la nostra orientació sexual o acceptar la nostra homosexualitat o sortir a mostrar-la. La nostra identitat sexual, de pertinença a grups, de rols o posicions a desenvolupar respecte a les relacions, de definir el nostre caràcter o la nostra personalitat, es posa en crisi en cada creixement personal i això pot causar molta confusió i por. L’ acompanyament psicològic és molt reconfortant en aquells moments.

Aquest treball es pot fer individualment o en grup. Les teràpies fenomenòlogiques, les primeres que jo vaig conèixer i utilitzar a nivell professional, tenen a disposició moltes tècniques vivencials per ajudar-nos a crèixer i actualitzar-nos a nivell d’energia disponible.
Per treballar els aspectes espirituals del creixement personal, tant a nivell individual com grupal us adreço a en Daniel Gabarró, expert en el tema i experimentat en la pràctica, que us pot acompanyar en treball vivencial o a distància.

 

Parlem?

PER CONCERTAR UNA VISITA POTS CONTACTAR PER
TELÈFON: 687 84 76 51
MAIL: pilararb@copc.cat
SKYPE: pilararb 

Descomptes i bonificacions

Descomptes importants en psicoterapia individual, de parella, familiar o de grup en totes les targetes del grup AVANTSALUD.
Descomptes del 20% en psicoterapia individual, de parella, familiar i de grup per als afiliats/des de CCOO i familiars de primer grau.