Intel·ligència emocional

Teràpia familiar i de parella  Crisis i creixement  Intel·ligència emocional  Acompanyament en el dol  Teràpia psicosomàtica  Diagnòstics i informes

inteligencia-emocionalEl meu interès per la intel•ligència emocional va ser sobtat, almenys per mi, però molt valuós. A través d’ una crida anual de la Fundació Jordi Cases i Llebot, que beca els projectes innovadors per el desenvolupament en tots els àmbits de les terres lleidatanes, en les que vaig néixer i en les que en el 2003 vivia, vaig preparar un material que creia que ajudaria molt a les persones de pobles petits, però que aviat vaig veure que era útil per tothom.

Ja feia temps que rumiava que hi havia algun factor que diferenciava les persones amb més possibilitats de tenir conflictes, arrossegar-los molt de temps i no buscar ajuda, de les que són més conscients dels seus conflictes, continuadament s’ autoavaluen i busquen, a diferents nivells, sortida als seus problemes. La clau estava en el factor emocional, comú a tothom i millorable a qualsevol edat.

El fet que la beca guanyada em permetés desenvolupar un projecte pensat per l’ àmbit educatiu i aplicat a un Institut de secundària em va fer desenvolupar eines pedagògiques i de transmissió del factor emocional, com el mateix modelatge.

Des de llavors, no he deixat d’ incorporar al treball terapèutic, tant a nivell individual com grupal, les capacitats emocional i la seva educació: el contacte emocional i la presa de decisions, el cicle de l’ experiència, suport en l’ autoestima, assertivitat, autocontrol, empoderament, empatia i ressolució de conflictes: Psicologia Positiva.

Parlem?

PER CONCERTAR UNA VISITA POTS CONTACTAR PER
TELÈFON: 687 84 76 51
MAIL: pilararb@copc.cat
SKYPE: pilararbosaixala@gmail.com 

Descomptes i bonificacions

Descomptes importants en psicoterapia individual, de parella, familiar o de grup en totes les targetes del grup AVANTSALUD.
Descomptes del 20% en psicoterapia individual, de parella, familiar i de grup per als afiliats/des de CCOO i familiars de primer grau.