Tallers grupals

XERRADES I TALLERS PEDAGÒGICS  CURSOS I FORMACIONS  TALLERS GRUPALS  GRUPS VIVENCIALS

 

Estan a mig camí entre el grup de formació i el taller vivencial. L’experiència pròpia és molt important en ells, però convé assimilar una formació en el tema. Són tallers de no més de 15 participants que es troben regularment durant un curs escolar. Si el grup es consolida i es fa estable més d’ un curs escolar es consolida permet que es treballi la seva evolució grupal: fase d’ idealització dels seus membres inicial, aparició de conflictes i ressolució, treball en equip i creatiu,…
Alguns dels grups que condueixo:

tallers-grupalsTaller del dol: hi pensem poc en la mort i per això ens ve tant de sorpresa. Val la pena deixar-se assessorar abans que arribi el moment de morir i formar part d’ un grup de dol durant el primer o primers anys després de la pèrdua, per ajudar a facilitar el seu trànsit i evitar bloquejos en el seu procés, sobretot si la mort ha estat traumàtica, després d’accident, malaltia fulminant o inesperada, suïcidi, mort d’ un fill/a, avortament voluntari i involuntari,….

Taller de memòria: taller de majors de 55 anys que volen exercitar la memòria al màxim de les seves possibilitats com actitud preventiva de l’envelliment neuronal. El plantejo com a grup de suport mutu amb tractament de l’ aspecte mnemotècnic.

Taller de pares i mares de nens/es i adolescents
: també plantejat com a grup de suport mutu, on aprendre a resoldre les dificultats que van sorgint a partir de les problemàtiques que han d’ encarar els participants.

Grup terapèutic: és un grup format per participants amb un diagnòstic homogeni (fobia, depressió, angoixa,…) i que acostuma a compaginar el tractament individual amb el grupal.

Gestió emocional: grup on es treballen els aspectes més importants per tenir una bona gestió de la vida quotidiana.

Són grups de trobada setmanal o quinzenal y tenen una durada de 1hora i mitja o 2 hores.

Parlem?

PER CONCERTAR UNA VISITA POTS CONTACTAR PER
TELÈFON: 687 84 76 51
MAIL: pilararb@copc.cat
SKYPE: pilararbosaixala@gmail.com 

Descomptes i bonificacions

Descomptes importants en psicoterapia individual, de parella, familiar o de grup en totes les targetes del grup AVANTSALUD.
Descomptes del 20% en psicoterapia individual, de parella, familiar i de grup per als afiliats/des de CCOO i familiars de primer grau.