Blog

PSICOSOMÀTIC ?

Sents un pes al pit, una opressió, de manera habitual?

Tens dolors musculars o mal de cap que no saps a què atribuir?

Tens al·lèrgies?

Problemes respiratoris crònics?

Caiguda del cabell anormal o problemes de la pell que vénen i se’n van?

Si, a més a més, has pensat en consultar a un terapeuta però no saps a quin, perquè el teu problema no saps si és físic o psicològic, es moment de provar un tractament per problemes psicosomàtics efectiu i dirigit al teu malestar.

Generalment, les malalties psicosomàtiques són un calvari per qui les pateix: són força incapacitants, tenen un mal diagnòstic, suposen visitar un seguit d’ especialistes diferents, prendre medicacions crònicament, baixes laborals…Voldríem treure’n d’ arrel els símptomes i no sabem com fer-ho.

El fet és que aquests problemes comencen en el pla psíquic, arrel d’un seguit de disgustos, de pors fortes o fruit d’  enrabiades que no han trobat la seva sortida. Aquestes emocions distorsionadores s’ emmagatzemen en una part del cos, i és crea un punt o soma dolorós o bé un desequilibri corporal que, si no es tracta des de les dues vessants, la física i la psicològica, pot derivar en una malformació o en una funció anormal del cos, una malaltia. Un cop tenim la malaltia, aquesta sovint és irreversible. En canvi, les malalties psicosomàtiques són reversibles. Vine i ho comprobaràs.

No Comments Yet


Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *